Soutelande

Wonen in Soutelande

Een bijzonder mooie vormgeving op een mooie plek. Met de architectuur van deze appartementen, of eigenlijk deze panden, is er een duidelijke verwijzing naar de statige huizen die direct onder aan de duinen staan in Zoutelande. Een knipoog naar de jaren 30 met kapvormen, overstekken en afwisselingen in het metselwerk, maar het comfort en de luxe van deze tijd. Ook deze ‘huizen’ staan op steenworp afstand van de duinen en het strand en dat brengt - samen met de vormgeving - het ultieme vakantiegevoel.

Een bijzonder mooie plek

Op deze unieke locatie aan de Zeeuwse kust worden direct achter de duinen 19 fraaie appartementen ontwikkeld. De ontwikkeling en bouw is in handen van Aannemersbedrijf Van der Poel uit Terneuzen. De historie van deze onderneming gaat terug tot maar liefst 1898 en inmiddels behoort Van der Poel tot de Koninklijke Volker Wessels.

Van der Poel is door heel Zuid-Nederland actief in de nieuwbouw, renovatie en projectontwikkeling van de meest uiteenlopende projecten. Dit varieert van woningen, appartementen, parkeergarages en winkelcentra tot scholen en ook infrastructuur. We staan zowel in de bouw als ontwikkeling dicht bij de klant. De betrokkenheid van het personeel is groot en zij staan naast klantgerichtheid voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor heeft het bedrijf dan ook een innovatief karakter in alle segmenten van bouw en ontwikkeling. Van der Poel won in 2011 de prijs voor ‘Creatief Ondernemerschap Zeeland’.

Interieur en oplevering

De appartementen van Residentie Soutelande worden zeer compleet afgewerkt opgeleverd. Zo zijn de appartementen volledig voorzien van een PVC vloer, modern hang en sluitwerk, stompe houten deuren, houten kozijnen zonder bovenlicht en de muren zijn voorzien van glasvlies met sauswerk.

De keuken is uiterst geschikt voor een kleinere ruimte die u optimaal wilt benutten. Dankzij de lades en bovenkasten heeft u voldoende opbergmogelijkheden. De rechte opstelling biedt genoeg plaats voor een inductiekookplaat en spoelbak. Verder is er genoeg werkruimte op het composiet aanrechtblad en wordt de keuken geleverd met inductiekookplaat, rvs-afzuigkap geschikt voor mechanische ventilatie, koelkast met vriesvak en led-verlichting, inbouwoven en vaatwasser.

Sanitaire producten moeten mooi zijn, maar zeker ook degelijk, hygiënisch, goed te reinigen en te combineren met andere elementen in jouw toilet en badkamer. Multifunctioneel dus. Bekijk de gehele samenstelling in de brochure.

In de omgeving

In de directe omgeving van Zoutelande kun je mooie wandelingen en fietstochten maken. Vooral het gebied langs de duinen is de moeite waard. Het gebied binnen (en tussen) de duinen en het strand is een prachtig natuurgebied, met pittoreske dorpjes, boerderijen, heides, velden en smalle polderwegen. Deze regio wordt ook wel ‘de tuin van Walcheren’ genoemd. Er lopen verschillende fietsroutes door het gebied. Een wandelpad loopt vrijwel zonder onderbrekingen van Zoutelande naar Vlissingen. Genoeg mogelijkheden om de omgeving op een sportieve manier te ontdekken!

Je kunt in een korte tijd van Zoutelande naar Zeeuws-Vlaanderen reizen door de veerboot vanuit Vlissingen te nemen. Of je kunt de Vlaamse monumentale stede Brugge en Gent bezoeken door met de auto door de Westerscheldetunnel te rijden. Dit is ongeveer een uur rijden.

Maar wacht, er is meer...

Wilt u meer weten over de verschillende appartementen die te koop zijn in Residentie Soutelande? Neem op uw gemak een kijkje in het overzicht van appartementen en mocht u met vragen zitten neem dan contact met ons op via onze contactpagina of bel rechtstreeks naar (+31) (0)115 - 67 75 10