Zoutelande-21.jpg

 

 

Zeeland, mooi in elk seizoen en het strand áltijd dichtbij


Walcheren is een veelzijdige kuststreek met een prachtige uitstraling. Dit Zeeuwse schiereilandje heeft voor iedereen iets te bieden. U kunt er de rust opzoeken in de groene gebieden, maar ook kunt u genieten van de ambiance in één van de badplaatsen. Wie eenmaal voor de charmes van het Zeeuwse is gevallen, komt graag terug. Soms wel meerdere malen per jaar. Want Walcheren verveelt nooit en is prachtig in álle seizoenen.

 

Karakteristiek zijn de prachtige hoge duinen die lopen van Vlissingen tot aan Vrouwenpolder, afgewisseld met de stoere zeedijk in Westkapelle. Met natuurlijk als stralend middelpunt Zoutelande. De kilometers lange zandstranden bieden u 's zomers volop mogelijkheden om te recreëren en om 's winters heerlijk uit te waaien en een kop warme chocolademelk te drinken. Zoutelande en Westkapelle hebben unieke stranden op het zuiden, zoals maar weinig stranden in Nederland dat hebben. Daarom begint het zonnige zuiden al hier!

 

Zoutelande en omgeving is het podium voor vele evenementen, braderieën, live muziekoptredens en een groot scala aan kinderactiviteiten. Dat maakt dat er altijd wat te beleven is tijdens uw vakantie. Naast de vele leuke (dag)attracties zijn er bovendien diverse musea, sportmogelijkheden, een subtropisch zwembad, fietsverhuur, enz. Kortom, het hele jaar door genoeg evenementen om aan deel te nemen of ervaringen om als toeschouwer bij te wonen. En het mooie weer hebben wij alvast voor u besteld...

 

Beleef hier Zoutelande in enkele minuten.

265