In geval van annulering bent u als gast, volgens onze reguliere annuleringsvoorwaarden, een percentage van de huur verschuldigd:


- 25% bij annulering meer dan 3 maanden voor de begindatum huurperiode;
- 50% bij annulering tussen 3 maanden en 1 maand voor de begindatum huurperiode;
- 75% bij annulering tussen 1 maand en 1 week voor de begindatum huurperiode;
- 100% bij annulering korter dan 1 week voor de begindatum van de huurperiode.

 

Wij raden altijd aan elders een annuleringsverzekering af te sluiten voor onvoorziene omstandigheden. Toercom biedt geen annuleringsverzekering aan. Wanneer u geen annuleringsverzekering afsluit, accepteert u het risico tot betalen bij het maken van de boeking. Bovenstaande annuleringskosten staan vast, eventuele nieuwe bezetting (voor een deel) van de geannuleerde periode heeft geen invloed op de annuleringskosten.  

 

Bij annulering ten gevolge van COVID, een negatief reisadvies vanuit de woonplaats van de gast of een quarantaineplicht bij aan- en/of terugkomst van de gast gelden eveneens deze voorwaarden en vindt geen vergoeding van de huurgelden plaats. We accepteren geen verzoek tot uitzondering op de annuleringsvoorwaarden vanwege persoonlijke of bijzondere omstandigheden van de gast. Slechts bij opgelegde beperkingen vanuit de Veiligheidsregio Zeeland of overheden van Toercom, waardoor Toercom haar verhuurservice niet of deels kan aanbieden, is Toercom genoodzaakt huur te restitueren.

291